Tehdasasiakaspalvelu

Jaa muille

Näin tavoitat meidät

WILO Nordic AB

Tillinmäentie 1 A
FIN-02330 ESPOO

Contact us

+358 (0) 207 401 540

Ma-Pe 08:00-16:00

Referenssit

Wilon tehdasasiakaspalvelu käytännön testissä: Asiakkaidemme kertomuksia ja mielipiteitä

Herr hochtief

Harald Tiede, teknisten kiinteistövarusteiden valmistuspäällikkö, avaimet-käteen-rakennus, HOCHTIEF Construction AG, Essen.

"Wilon tehdasasiakaspalvelu oli juuri äskettäin pelastajamme hädässä: Kolme tuntia ennen erästä tilaisuutta käyttöveden koko paineenkorotusasema meni häiriötilaan. Wilon tehdasasiakaspalvelu poikkesi heti katsomaan, korjasi vahingot ja pelasti siten tilaisuuden. Kaikki hoidettiin todella mutkattomasti ja nopeasti. Wilon tehdasasiakaspalvelun teknikoista näkee heti, että he ovat hyvin koulutettuja ja tuntevat tuotteensa tarkasti. Wilo on projekteissamme arvokkaana tukena – alkaen tuotteiden valinnasta ja asiantuntevasta neuvonnasta aina takuutyötapauksiin. Kehumisen arvoista on myös Wilon hyvä varaosavalikoima."

Herr signal-Iduna

Jörg Börnard, energialaitesähkömies ja stadionin teknikko, SIGNAL IDUNA PARK, Dortmund.

"Täällä musta-keltaisessa panostamme vihreään – Wilon pumput ovat huippuluokkaa, eikä vähiten sen vuoksi, että energian säästäminen tulee aina vain tärkeämmäksi. Me Borussia Dortmundissa luotamme Wiloon. Kun stadionimme on loppuunmyyty ja 81 000 katsojaa aikoo puoliajalla käydä vessassa, ei meillä ole varaa häiriöihin vesihuollossa. Wilon tehdasasiakaspalvelun tekemä tarkastus, huolto ja kunnostus takaa laitteistojen häiriöttömän käynnin. Kaiken kukkuraksi Wilo-teknikkojen osaaminen auttaa optimoimaan järjestelmiämme jatkuvasti ja sovittamaan niitä stadionimme tarpeisiin. Kaikki palvelut ovat käytössämme täysin yksilöllisesti laadittujen kunnossapitosopimusten pohjalta. Yhteistyö onnistuu erinomaisesti. Ja jos joskus todella on ongelma, Wilon tehdasasiakaspalvelun teknikko on heti paikalla."

Jaa muille

Ota yhteyttä

Olemme avoinna 08:00-16:00 arkisin

T +358 (0) 207 401 540

F +358 (0)  207 401 549

Referenssit

Pioneering for You