Tuoteselostus & analyysi

Jaa muille

Näin tavoitat meidät

WILO Nordic AB

Tillinmäentie 1 A
FIN-02330 ESPOO

Contact us

+358 (0) 207 401 540

Ma-Pe 08:00-16:00

Pisteytä LCC-tarkistuksella

Elinkaarikustannusten tarkistuksella (LCC-Check) perustelet vakuuttavasti ennaltaehkäisevän pumpunvaihdon tarpeellisuuden.Wilo-LCC-Check selvittää asiakkaasi käytössä olevan lämmityspumpun taloudellisuuden ja suosittelee optimaalista vaihtopumppua. Euroina laskettu säästöpotentiaali ja takaisinmaksuaika dokumentoidaan tietolehteen.

Vakuuta esimerkkilaskelman avulla

Voit tehdä nopean ja pätevän kustannusvertailun tilanteesta nykyisen pumpun käyttöä jatkettaessa ja tilanteesta sopivan Wilo-high efficiency -pumpun käyttöönoton jälkeen.

Perustelusi: Säästöpotentiaali ja takaisinmaksuaika

Säästöpotentiaali- ja takaisinmaksuaikatiedoilla annat asiakkaallesi turvallisen perustan hänen ratkaistessaan lämmityspumpun ennaltaehkäisevän vaihdon tarpeellisuutta.

Wilo-LCC-Check löytyy internetistä osoitteesta:
Wilo-LCC-Check

Ja näin saat nopeasti laskelman asiakkaallesi:

Etsi käytössä oleva pumppu tietokannasta.
Jos käytössä olevaa pumppua ei löydy, annetaan joitakin tietoja tyyppikilvestä.

Valitun käytössä olevan pumpun tietoihin on tallennettu ominaiskäyrät niin, että toimintapistettä ehdotetaan heti. Sitä voidaan käyttää heti laskelmaan. Vaihtoehtoisesti virtausmäärä ja nostokorkeus voidaan laskea myös arviona.

Viimeisessä vaiheessa saat tarpeisiisi valitun Wilo high efficiency -pumpun nimen ja molempien pumppujen elinkaarikustannusten laskelman. Kustannussäästö ja takaisinmaksuaika näkyvät vakuuttavasti kahtena kaaviokuvana.

Ennen kuin tulostat tai tallennat PDF-tietolehden, voit merkitä siihen yhteystietosi.
Näin sinulla on parhaat edellytykset keskustellessasi asiakkaasi kanssa pumpun ennaltaehkäisevän vaihdon tarpeellisuudesta.

Jaa muille

Ota yhteyttä

Olemme avoinna 08:00-16:00 arkisin

T +358 (0) 207 401 540

F +358 (0)  207 401 549

LCC Check

Pioneering for You